Sistemul e-Autorizație transport, lansat după doi ani de testare

După doi ani de testare, astăzi Agenția Națională Transport Auto, a lansat Sistemului Informațional „e-Autorizație transport”.
Astfel, operatorii de transport rutier și agenții economici care prestează activități conexe transporturilor rutiere, pot folosi acest sistem informațional pentru efectuarea mai multor servicii electronice.
Sistemul ”e-Autorizație transport”este un nou sistem informațional pus la dispoziția companiilor de transport rutier și a celor ce prestează servicii conexe industriei transportatoare.
Sistemul este accesibil la adresa www.eat.anta.gov.md și permite solicitarea și procesarea de la distanță a actelor permisive ce țin de domeniul transportului rutier.
Prin ”e-Autorizație transport” este simplificată autorizarea, monitorizarea și reglementarea activității din industria transportatoare de pe teritoriul Republicii Moldova.
Noul Sistem informațional ”e-Autorizație transport” a fost lansat de către Ministerul Economiei și Infrastructurii împreună cu Agenția Națională Transport Auto (ANTA) și cu sprijinul Programului USAID Reforme Structurale în Moldova.
Pentru o orientare mai ușoară pe noua platformă au fost elaborate un set de ghiduri video care pot fi accesate aici.
Pentru mai multă informaţie accesați: https://anta.gov.md
Sursa: https://stiri.md

Lasă un comentariu